TDL (Travay, Doğum, Lohusa) Odaları
14 Nisan 2022

Doğum salonumuzda/servisimizde acil poliklinik odası, NST/müşade odalrı, loğusa odaları, doğum odaları ve covit odası bulunmaktadır. Müşahade odasında acil başvuran hasta değerlendirilip takibe alınır.

Travay odasında doğum öncesi anne adayları takip edilir.

Loğusa odalarında normal doğum yapmış annelerimiz ve yenidoğan bebeklerimiz takip edilir; anne sütü ve emzirme eğitimi/danışmanlığı verilerek takip edilir, bilgilendirilir.

Doğum odalarında bulunan jinekolojik masalarında normal doğum gerçekleştirilir ve yenidoğan bebek aynı odada NRP eğitimine uygun karşılanır.

Covit odası pandemi sırasında oluşturuldu. Covitli gebelerin takipleri bu odada takip edilir. Bu odada jinekolojik masada doğumu gerçekleştirilir ve yenidoğanı aynı odada karşılanıp birlikte takibe alınırlar.

Servisimizde yukarıda belirtilen odalarda toplam 18 yatak mevcuttur. Acil poliklinik odasında 7/24 sağlık hizmeti verilmektedir.

NOT: Serviste tek kişilik oda ve engelli hastalar için odamız bulunmamaktadır.

TRAVAY ODASI

COVİD ODASI